Forside
   Medlemmer
   Opskrifter
   Vedtægter
   Vinaften Galleri
   Kontakt
   Nyt fra bestyrelsen
 

Laks Florentine

(4 personer)

8-900 g helbladet spinat
(evt. dybfrost)
1 tsk. finthakket chili
(kan undlades)
1 fed hvidløg
2 tsk. olie, salt og peber
4 stk. laksefilet
3-4 dl Souce Mornay


1.
Tø spinaten op. og klem overflødigt vand bort. Hak chili og hvidløg, og lad begge dele koge ganske blidt i lidt olie. Tilsæt spinaten, og lad den simre 10 min. Smag til med salt og peber, og bred den ud i et ovnfast fad.
2.
Læg laksestykkerne oven på spinaten, og hæld så meget Sauce Mornay over den, som du synes, og stil fadet i ovenen ved 225 gr. i ca 12 min.

Robert
 Print