Forside
   Medlemmer
   Opskrifter
   Vedtægter
   Vinaften Galleri
   Kontakt
   Nyt fra bestyrelsen
 

Indbagt kyllingebryst m. sennepssauce

4 kyllingbrystfilet, ikke for store
4 butterdejsplader
8 soltørrede tomater i strimler
1 grofthakket løg
2 dl. grofthakket bredbl. persille
1/4 l. fløde
1 æg til pensling
lidt olie til stegning

Tilbehør:
Frisk pasta og bagte bøftomater (halveres) og monteres med en 1/2 skive bacon ovenpå, samt salt og groft peber. Bager i ovnen sammen med kyllingerne.

Sauce:
2 dl. hønseboullion og
1/4 l. fløde koges i ca. 5 min. smages til med dijon sennep, salt og peber.
1 dl. finthakket persille vendes i tilsidst.

Tø først butterdejen op, pladerne rulles ud til ca. dobbelt str. (spar på melet, -gør det nemmere at rulle) Ovnen opvarmes til 225 gr.
Kyllingfilet krydres m. salt og groft peber.
Steg løget let i olie, uden det tager farve. Tilsæt tørrede tomatstrimler og persille og vend det sammen.
Hæld fløde over og varm igennem et par min.
Tag panden af og smag til med salt og peber.
Læg 1 kyllingfilet på hver udrullet butterdejsplade, pensel kanterne med æg. Løgblandingen fordeles på filetterne og butterdejen foldes i trekanter om fyldet. Tryk kanterne sammen med en gaffel. Pakkerne pensles med æg og bages i ca. 25 min.

Velbekomme.

Robert og Henrik
5. september 2006
 Print